Als u in deze nieuwsbrief geen afbeeldingen ziet, bekijk dan de online versie.

NIEUWSBRIEF 11 9 maart 2017
Van de directeur
 

Vandaag genieten we van onze Ark-talenten in de voorrondes van het Open Podium. Leuk dat zoveel kinderen iets willen presenteren.
Morgenavond mogen een aantal kinderen hun act nogmaals laten zien tijdens de finale.
Vorige week zijn alle groepen gestart met hun Arkdag-thema ‘Reis om de wereld’. De komende weken wordt er hard gewerkt aan dit onderwerp ter voorbereiding op de Arkdag op 13 mei a.s.
Dit jaar doet de school mee aan de Grote Rekendag op woensdag 22 april a.s., de kinderen van de projectgroep doen daarnaast ook nog mee met de Kangoeroe wedstrijd op 16 maart a.s.
Woensdag 15 maart zijn de groepen 1-2 en 3 vrij vanwege een studiedag.
Voor de ouders die volgende week naar het ouderfeest gaan, in deze nieuwsbrief nog de laatste informatie. Een gezellige avond toegewenst!

Namens het team,
Marjo Fokkema

 
Direct naar: Schoolnieuws | Activiteiten | Terugblik | Mededelingen | SKOS
 
Schoolnieuws
 
 
In gesprek met de vakleerkracht…
 
Op school werken meester Niek en juf Lisanne als vakleerkracht Bewegingsonderwijs (gymleerkracht in de volksmond), en juf Nicole als vakleerkracht Handenarbeid. De komende periode is het weer mogelijk met hen een afspraak te maken. 
 
lees meer
 
 
Woensdag 15 maart studiedag gr. 1-2 en 3
 
Woensdag 15 maart hebben de groepen 1-2 en 3 een studieochtend. Een van de onderwerpen op deze ochtend is: beredeneerd aanbod in de groep 1-2. Welke doelen kiezen we bij het nieuwe thema (reis om de wereld),  
 
lees meer
 
 
Activiteiten
 
 
Grote Rekendag op de Ark ‘Meten, bewegen en construeren' op 22 maart
 
Op woensdag 22 maart doen wij mee aan de landelijke grote rekendag. De grote rekendag is een themadag in het teken van rekenen en wiskunde. De makers (Malmberg) van dit programma bieden hiervoor een schoolbreed dagprogramma met lesideeën aan.  
 
lees meer
 
 
Overblijfouders gezocht
 
Wij zijn op zoek naar ouders die het overblijf willen regelen. Dit kan op vaste dagen maar er is ook een mogelijkheid om af en toe mee te draaien. De overblijf is van 11.30 tot 13.00 uur, verdeeld in drie shifts. Voor de overblijf is een kleine vergoeding. U kunt zich aanmelden bij Judith Dankelman (Judith.dankelman@ark-haarlem.nl)       
 
 
 
Terugblik
 
 
Open Podium een succes!
 
Beste ouders,
wat een prachtige acts hebben we vandaag op de Ark gepresenteerd gekregen. Het was een feest!
De kinderen die door zijn naar de finale van a.s. vrijdag 10 maart krijgen vandaag nog of anders uiterlijk vrijdagmorgen de toegangskaartjes voor hun ouders mee van school.            
 
lees meer
 
 
Mededelingen
 
 
18 maart: ouderfeest, koop nu nog je kaartjes!
 
Er zijn nog kaarten beschikbaar voor het aankomende Ouderfeest dus kom ook!
http://www.ark-haarlem.nl/Ouderfeest          
 
lees meer
 
 

Als u deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, klik dan hier om u af te melden.