Als u in deze nieuwsbrief geen afbeeldingen ziet, bekijk dan de online versie.

NIEUWSBRIEF 12 30 maart 2017
Van de directeur
 

Vorige week is kunstenaar Jaap Velserboer in een aantal groepen gestart met het project ‘Reis om de wereld’. U heeft de kunstwerken vast zien staan of hangen in de school. Over een paar weken zijn alle groepen aan de beurt geweest, hieronder leest u meer over dit thema. Sinds een aantal jaar maken we als Salomo gebruik van audits om ons scherp te houden en de kwaliteit van onderwijs telkens weer te verbeteren. Een maal per 4 jaar is een Salomoschool aan de beurt voor een audit, een soort APK. De school bepaalt zelf het onderwerp van de audit.
Op donderdag 30 maart bezoekt een auditteam onze school. Het auditonderwerp is ‘zicht op ontwikkeling’ en ‘didactisch handelen’. In een volgende nieuwsbrief zullen we u informeren over de terugkoppeling. Donderdag 30 maart nemen we afscheid van Marloes van der Veer. Zij is verhuisd naar Culemborg. Marloes heeft de afgelopen jaren bij ons gewerkt binnen het Passend Onderwijsteam en veel kinderen een steuntje in de rug gegeven, bedankt daarvoor. Cherida ter Brugge gaat haar plek overnemen.
Volgende week bent u weer van harte welkom bij de openbare muzieklessen van groep 1-2 en 5.

Namens het team,
Marjo Fokkema

 
Direct naar: Schoolnieuws | Activiteiten | Terugblik | Mededelingen | SKOS
 
Activiteiten
 
 
Openbare Muziekles
 
Op woensdag 5 april is er een openbare muziekles voor de kleutergroepen A, B, D, E en F en voor de groepen 3! Op vrijdag 7 april is de openbare muziekles voor de kleutergroepen C en G.
Ouders zijn hierbij van harte welkom!
De tijden van de lessen staan vermeld op het informatiebord in de groep.            
 
 
 
Terugblik
 
 
Jaap Velserboer
 
Misschien heb je hem al zien lopen: Jaap Velserboer, in zijn rode overall. Een kunstenaar en tentoonstelling maker.  
 
lees meer
 
 

Als u deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, klik dan hier om u af te melden.